Besokare

torsdag 19 februari 2009

Dessa ögonproblem

Blahh. Mitt vänstra öga är irriterat. Det bara rinner vatten (tårar?) ur det hela tiden. Och jag har inte linser i så det bör inte vara det som är problemet heller. Och det har varit så här sen jag vaknade också. Alltså 2 och en halv timme. Det börjar bli lite jobbigt. Kan ju inte fokusera på någonting. Slutar det inte snart så kan jag inte gå till arbetsförmedlingen. Jag tänker inte gå dit och se ut som jag gråter. Fast det kanske är så man ska göra. Kanske man får professionell hjälp då? Vem vet? Inte jag.

Har suttit och sett på ett par avsnitt av rederiet nu på morgonen/förmiddagen. Har fått tag på första säsongen. Känns härligt att inse att jag inte känner igen hälften av personerna. Det betyder att jag var för liten för att se på rederiet de första säsongerna. Jag undrar hur gammal jag var när jag började se på serien överhuvudtaget. Antagligen runt 8 år. All jävla skit man såg när man var liten. Härligt att tänka tillbaka. Henke hade en kompis här igår och vi snackade lite om dom där gamla såporna. Jag fick nostalgitripp och lyssnade igenom alla gamla intron. Härligt att man fortfarande minns hur alla melodier går.

Dagen blir nog inte vidare intressant heller. Henke skulle försöka komma hem tidigt och jobba hemma på eftermiddagen men det tror jag inte på. Fast det var hans eget förslag också. Undrar varför han vill vara hemma. Jag klarar mig. Nästan. Hah

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh! Rederiet, spara, jag tänker sno det av dig när jag kommer ner!