Besokare

torsdag 11 december 2008

Torsdag

Har varit ovanligt effektiv idag och suttit vid datorn bra mycket mindre än vanligt. (Dock är det ändå för mycket sittande vid datorn). Har bakat pepparkakor, tränar, promenerat, städat, plockat ihop tvätt och kollat på sista minuten-resor. Det vore skönt om vi kom iväg över jul.

Ska antagligen gå och lägga mig snart också så jag kommer upp till tandhygienisten imorgon. När jag varit där ska jag dessutom gå och diskutera med polisen. Blir spännande. Eller kanske inte. Bara drygt att jag har en del att hinna med imorgon innan klockan blir två och jag ska sätta igång med att gå upp och ner för trapporna bara för att tvätta. Henke får ta hand om tvätten under kvällen sen tror jag.. Hah.

Syster yster fyller år imorgon också. 14. Hon börjar bli gammal hon med. Som tur är så är hon smartare än mig iallafall och har inte gjort de dumma valen som jag gjorde när jag var 14 och yngre. Man får ju hoppas att hon lyckas lite bättre i livet än vad jag gjort. Visserligen är det inte mycket jag ångrar egentligen, för det känns onödigt. Men jag är inte säker på om jag skulle göra samma val igen om jag fick uppleva det yngre tonåren en gång till.

Simon är i USA nu också. Jag tror att han är framme nu. Avundas ju honom litegranna. Men bara lite.

1 kommentar:

Kickelina sa...

Jag tycker du har varit superduktig idag gumman. Hoppas att ni hittar en resa, annars får ni komma hit upp till norr;) Kram mamma