Besokare

söndag 15 mars 2009

Söndag

Nu har mamma och pappa åkt hemåt igen och Henke och jag har tvättid så vi springer uppochner varannan timme. Har varit kul att ha föräldrarna här i helgen, det är inte så ofta man träffar dom ensamma sådär. Därhemma har jag ju syskonen också.
Under gårdagen gick vi runt lite på stan och sen spelade jag monopol som ett riktigt proffs och blev förklarad som vinnare efter det att jag ruinerat Henke. Hah
Igår kväll åt vi ute (fast inne på restaurangen). Toast skagen till förrätt och baconinlindad oxfilé till huvudrätt. Mamma är mesig och vill inte ha blodigt kött så hon och pappa bytte eftersom hans tydligen såg mindre blodig ut. Fjanterier.

Idag har vi utnyttjat deras bil och fått en massa kartonger och reklam slängt så nu har vi utrymme i garderoberna igen. Vi var också ut till rusta innan dom tyckte att det var dags att åka hem.
Nu ses vi ju i påsk nästa gång så det dröjer inte så länge.

Annars har mitt huvud också haft lite fest i helgen och gett mig mindre yrselanfall då och då. Inte lika jävligt som när det hände i höstas någon gång och jag inte kunde röra mig utan att världen snurrade runt. Men fan vad jobbigt det är när man bara går i trapporna eller något och det snurrar.

Inga kommentarer: